Η ISOMAT συμμετείχε στις εκθέσεις Big5 Dubai, Construct Canada και National Painting and Decorating Show

Η ISOMAT ολοκλήρωσε για το 2018 με μεγάλη επιτυχία τον κύκλο των συμμετοχών της στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των κατασκευών στο εξωτερικό, με τελευταίες τις συμμετοχές της στην “Big5” στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (26-29 Νοεμβρίου), “Construct Canada” στο Τορόντο, Καναδάς (28-30 Νοεμβρίου) και “National Painting and Decorating Show” στο Coventry, Ηνωμένο Βασίλειο (27-28 Νοεμβρίου).

Σε όλες τις εκθέσεις, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ISOMAT ενημέρωσε τους επισκέπτες σχετικά με τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Στις “Big5” και “Construct Canada”, το ενδιαφέρον του κοινού κέρδισαν τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα νέα προηγμένα συστήματα από Πολυουρία για στεγάνωση ταρατσών και επίστρωση δαπέδων, οι εποξειδικές επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα. Στη “National Painting and Decorating Show”, η εταιρία παρουσίασε τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, τη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας, καθώς και τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet).

Συνεχίζοντας μία ήδη επιτυχημένη και δυναμική στρατηγική εξωστρέφειας, η ISOMAT θα συνεχίσει να βρίσκεται και το 2019 στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εκθέσεις παγκοσμίως και να ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπορική της παρουσία στις αγορές του εξωτερικού.

Η ISOMAT συμμετείχε στις εκθέσεις Big5 Dubai, Construct Canada και  National Painting and Decorating Show