Τιμητική διάκριση για τον Πρόεδρο της ISOMAT από την ΕΕΔΕ

Τιμητική διάκριση έλαβε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ο Πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT κ. Στέφανος Τζιρίτης κατά τη διάρκεια της 51ης Ετήσιας Συνέλευσης του Τμήματος Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Τζιρίτης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ κ. Απόστολο Αιγυπτιάδη, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της υποστήριξής του τόσο προς το έργο της ΕΕΔΕ, όσο και προς την κοινωνία και την οικονομία της Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Τζιρίτης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ISOMAT, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε μία σύντομη παρουσίαση της εταιρίας, τονίζοντας ιδιαίτερα την έμφαση που δίνεται στην καινοτομία μέσω του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, στην τεχνική υποστήριξη και γνώση αλλά και στην εξωστρέφεια. Μίλησε, επίσης, για τις δράσεις που πραγματοποίησε η ISOMAT, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, η οποία οδήγησε στη μείωση της νέας οικοδομικής δραστηριότητας άνω του 90%, εστιάζοντας κυρίως στη δημιουργία νέων προϊόντων και γραμμών παραγωγής, καθώς και στην ενίσχυση του εξαγωγικού χαρακτήρα της εταιρίας.

Μαζί με τον κ. Τζιρίτη, τιμητική διάκριση έλαβε και ο επιχειρηματίας και δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μπουτάρης, ενώ στη συνέλευση παρευρέθηκαν τα μέλη της ΕΕΔΕ, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και τοπικών φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και managers.

Τιμητική διάκριση για τον Πρόεδρο της ISOMAT από την ΕΕΔΕ