Οι εργαζόμενοι της ISOMAT στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Το προσωπικό της ISOMAT συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

18 εργαζόμενοι της ISOMAT από τα γραφεία διοίκησης, τα χημεία και την παραγωγή έλαβαν μέρος στη διαδρομή των 5 χλμ., τέσσερις στη διαδρομή των 10 χλμ., ενώ ένας εργαζόμενος έτρεξε στα 42 χλμ. του Μαραθωνίου, με αφετηρία την πόλη της Πέλλας και σημείο τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Εδώ και 14 χρόνια, ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βορείου Ελλάδος. Με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», ο φετινός Μαραθώνιος συγκέντρωσε περισσότερους από 20.000 δρομείς ηλικίας 9 έως 86 χρονών, οι οποίοι, μαζί με το κοινό, έστειλαν ένα μήνυμα άθλησης, χαράς και υγείας.

Η άριστη υποστήριξη των δρομέων, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και οι εντυπωσιακές παράλληλες εκδηλώσεις δημιούργησαν ένα κλίμα χαράς και απόλαυσης στους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, άνθρωποι του πολιτισμού, άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά και νεαροί μαθητές και μαθήτριες.

Η ISOMAT στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει στους εργαζομένους της τις αξίες του ευ ζην και του ευ αγωνίζεσθαι.