Η ISOMAT στην “Construct Canada” 2018

Η ISOMAT, σε συνεργασία με τον συνεργάτη της στον Καναδά, Akrobond, θα συμμετάσχει στη διεθνή κατασκευαστική έκθεση «Construct Canada», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metro Toronto Convention Centre, στο Τορόντο του Καναδά, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο της ISOMAT στο Hall D, Booth 925, όπου θα μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των ολοκληρωμένων προϊοντικών λύσεων της εταιρίας για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί μας θα σας παρουσιάσουν τα ολοκληρωμένα συστήματα πολυουρεθανικής στεγάνωσης ISOMAT PU SYSTEMS, τη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επιστρώσεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, και τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων.

Η “Construct Canada”, μαζί με τις “HomeBuilder & Renovator Expo”, “PM Expo”, “STONEX Canada” και “World of Concrete Toronto Pavilion”, αποτελούν την “The Buildngs Show”, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στη Βόρεια Αμερική για τους κλάδους της αρχιτεκτονικής, της δόμησης, της διακόσμησης και του real estate. Με πάνω από 30500 επισκέπτες και 1600 εκθέτες, η φετινή διοργάνωση συνιστά το ιδανικό χώρο για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και παρουσίαση νέων υλικών, προϊόντων και τεχνολογιών.

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

  • 28 & 29 Νοεμβρίου: 10:00-17.00
  • 30 Νοεμβρίου: 9:00-13:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.thebuildingsshow.com

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊόντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr