Η ISOMAT στην African Construction Expo 2019

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση African Construction Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Gallagher Convention Centre, στο Johannesburg της Νότιας Αφρικής, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2019.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο της ISOMAT στο Hall 5, Stand 444, όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών μας λύσεων για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα σας παρουσιάσουν τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τα νέα, προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επίστρωσης δαπέδων από Πολυουρία, τις επιστρώσεις βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και τη σειρά διακοσμητικών λύσεων πατητής τσιμεντοκονίας και επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα.

Η ISOMAT στην African Construction Expo 2019

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

  • 11 & 12 Ιουνίου: 10:00-18:00
  • 13 Ιουνίου: 10:00-16:00

Η African Construction Expo πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά και εντάσσεται στις διοργανώσεις της Big 5, μίας από τις μεγαλύτερες σειρές κατασκευαστικών εκθέσεων παγκοσμίως. Φέτος, η τριήμερη διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 9.500 επαγγελματίες από τον χώρο της δόμησης, ενώ 250 εκθέτες από 45 χώρες θα παρουσιάσουν κορυφαίες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης:
www.africanconstructionexpo.com

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊοντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr