Η ISOMAT σε επιχειρηματική αποστολή στο CERN

Η ISOMAT συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) για την ενδυνάμωση των σχέσεων σε τομείς επιστημονικής, τεχνολογικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως 11 Ιανουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στη Γενεύη της Ελβετίας.

Στόχος της αποστολής αποτέλεσε η ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων ελληνικών επιχειρήσεων με το CERN, η παρουσίαση τεχνολογιών, προϊόντων, υπηρεσιών, η ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας καθώς και η εγγραφή των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον κατάλογο των πιστοποιημένων προμηθευτών του Οργανισμού. Κατά τη διάρκεια της αποστολής, οι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για το status των έργων του CERN, τις κατηγορίες προμηθειών, συναντήθηκαν με στελέχη του Οργανισμού και παρουσίασαν τις υπηρεσίες τους.

Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN) του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Οι εταιρείες που συμμετείχαν εκτός της ISOMAT S.A. ήταν οι ENERGY CONSTRUCTION COMPANY, BIOSOLIDS S.A., BLOCKACHAIN, B&T COMPOSITES, EUROTRADE S.A., FIELDSCALE PC, HELEXPO, ITALY LINES INTERNATIONAL TRANSPORT-LOGISTICS, KLEEMANN S.A., LIVEMEDIA, FEDERATION OF INDUSTRIES OF NORTHERN GREECE (SBBE), SIAFARAS ARISTIDIS S.A. ELECTRIC SYSTEMS, SUPERALLOYS ENGINEERING, TETTIX, TECHNOPOLIS THESSALONIKI S.A.